Kedves Szülők!

A Szenczi Molnár Albert Alapiskolába az elsősök beíratására 2020. április 17-én online kerül sor.


Amennyiben az online opciót választja, később – valószínűleg júniusban – bejönnek majd a szülők a jelentkezést az aláírásukkal hitelesíteni.
Az online bejelentkezés a www.zsamszencziho.edupage.org oldalon a jobb felső sarokban a TOVÁBB menüpontban az Elektronikus bejelentkezési lapon keresztül lehet.
Amennyiben a klasszikus beiratkozást választják papír alapon:
1. a kitöltött elektronikus jelentkezőlapot kinyomtatva, mindkét szülő által aláírva, valamint gyermekük anyakönyvi kivonatát /rodný list/, egészségügyi kártyájának /karta poistenca/ fénymásolatával borítékba teszik. Fogyatékosság esetén orvosi igazolást kérünk a fogyatékosság mértékéről és mibenlétéről. A borítékot a főbejárati ajtó melletti postaládába kell bedobni, minden hétfő-szerda-péntek 9-12 között, legkésőbb április 17-ig. Ne a kapura felszerelt postaládába dobják, mert ott elázhat.
2. A bejárat mellé helyezett padra teszünk ki üres nyomtatványokat és üres borítékokat, ott kitölthetik minden hétfő-szeda-pénteken 9-től 12-ig, ha fénymásolni kell az anyakönyvi kivonatot /rodný list/, csengessenek, a titkárságon megoldják, majd borítékba helyezik, és bedobják. Erre április 6-tól április 17-ig van lehetőség.
Kérjük, szájmaszk és kesztyű legyen Önökön a titkárság biztonsága érdekében!
Minden beadott jelentkezést sms-ben visszajelzünk!

Ha kérdése van, hívja a 0911/284257 vagy a 0903/523229-es számokat információért.
Tisztelettel, Matus Mónika igazgatónő

Értesítések