Tisztelt Szülők!

Várunk minden gyermeket 2021. szeptember 2-tól az óvodánkban.

Óvodánk, amíg nem szigorít a Közegészségügyi Hivatal, 6:15-17:00-ig üzemel.

 

A következőképpen fogunk működni:
6:15-től lesz egy ún. gyűjtőosztály az alsó szinten,
7:00 órától minden osztály külön fog üzemelni
16:00 – 17:00 óráig egy gyűjtőosztály lesz a felső szinten, egy gyűjtőosztály az alsó szinten. Amíg az idő engedi, délután kinn fogunk tartózkodni ebben az időszakban.
Az érkezés az óvodába kizárólag 1 felnőtt kíséretében legyen, a folyosó és az öltözőben 3-nál több szülő ne legyen.

 

Szájmaszk és fertőtlenítés minden felnőttnek kötelező. A megbízott óvodai alkalmazott megméri a gyermek testhőmérsékletét. Ha egy gyermek testhőmérséklete 3x-i mérés után meghaladja a 37,5 fokot, haza kell küldenünk a rendelkezések értelmében. Az óvoda, ha bármi betegség jeleit látjuk a gyermeken, azonnal értesíti a szülőket.

 

Mielőtt a szülő érkezéskor átadná az óvónőnek a gyermeket, a gyermek kezet mos a mosdóban a szülő felügyelete mellett – alsó szinten, az emeleti osztályokban az óvónő vagy más alkalmazott felügyelete mellett. Az első nap át kell adni a kitöltött egészségügyi nyilatkozatot is – Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti.

 

Miutána szülő átadta a gyermeket az óvónéninek, elhagyja az óvoda területét.
Kérjük 8:30 óráig behozni a gyermekeket, mert az óvoda bejárati ajtajait bezárjuk.
Az újonnan felvételt nyert gyermekeknek az osztályfőnökök nyomtatványokat fognak adni, amelyeket legyenek szívesek otthon kitölteni, és másnap átadni az osztályfőnöknek.
Ugyanígy az újonnan érkező gyermekek egészségügyi kártyájának fénymásolatára is szükség lesz.

 

Amit otthonról hozni kell:
papucs, pizsama, pótruházat (bepisil, leönti magát, piszkos lesz)!, fejpárna-vánkos (aki igényli) és az üveg innivalóval, de ezt nem muszáj. Az óvodában minden gyermeknek van saját jelével ellátott pohara, amiből bármikor ihat vizet, amikor szomjas. Az üveget külön és jól láthatóan legyenek szívesek megjelölni, hogy ne tévesszék össze, mert sok hasonló üveg van és a kisebbek nem ismerik fel mindig a sajátjukat.

 

Kérjük hogy a gyermek minden holmijába legyen beleírva a gyermek neve vagy a nevének kezdőbetűi!

 

Akiket 6:15 és 7:00 óra között hoznak a földszinti gyűjtőosztályba és az osztálya az emeleten van, kérjük, legyen lent is + egy pár papucsa, hogy ne kelljen ide-oda hordozni a papucsot.. Célszerü, ha az emeleti osztályokban lévő gyermekeknek van hátizsákjuk vagy valamilyen kicsi táskájuk, hogy ha délután kimegyünk, bele tudják rakni a dolgaikat, amit haza szeretnének vinni.

 

Játékot kérjük ne hozzanak a gyermekek óvodába, de ha ragaszkodnak az alvásnál valamihez, azt nem tiltjuk meg, amíg az egészségügyi helyzet nem romlik.

 

Ennivalót hozni az óvodába tilos!

 

Kérjük Onöket, hogy a gyermekeket rétegesen öltöztessék, továbbá, hogy praktikus, sportos öltözéket adjanak a gyermekre, hogy a játékban és a kinntartózkodásban ne akadályozza őt a mozgásban.

 

A gyermekekért délben 11.45-12.00-ig, délután pedig 15 – 17:00-ig lehet jönni.

Értesítések