Vážení rodičia!

Deti očakávame od 2. septembra 2021 v našej materskej škole. Naša materská škola, kým nebude sprísnená Úradom verejného zdravotníctva, je otvorená od 6:15 do 17:00.

Fungujeme takto: Od 6:15 bude tzv. zberná trieda na prízemí MŠ.

 

Od 7:00 bude každá trieda fungovať samostatne.
Od 16:00 do 17:00 bude zberná trieda aj v nadstavbe, a zberná trieda bude aj na prízemí. Pokiaľ to počasie dovolí, budeme v tomto období popoludní vonku.
Príchod a odchod: dieťa musí sprevádzať iba 1 dospelá osoba.Pri vstupe do budovy si rodič dezinfikuje ruky pri pripravenom senzorickom prístroji. Ruško je povinné pre všetkých dospelých. Učiteľky urobia ranný filter. Ak u dieťaťa uvidím akékoľvek známky choroby, dieťa musí ísť domov. Predtým, ako rodič pri príchode odovzdá dieťa učiteľke materskej školy, dieťa si umyje ruky v kúpeľni pod dohľadom rodiča(na prízemí), v triedach na poschodí pod dohľadom učiteľky alebo iného zamestnanca. Prvý deň je potrebné predložiť aj vyplnené zdravotné vyhlásenie – Písomné vyhlásenie o bezpríznakosti.

 

Potom, čo rodič odovzdá dieťa učiteľke materskej školy, opustí priestor škôlky. Priveďte deti, prosím, do 8:30, pretože zatvárame vstupné dvere MŠ.

 

Novo prijaté deti dostanú od triednych učiteľov tlačivá, ktoré prosíme, aby ste doma vyplnili a nasledujúci deň odovzdali triednemu učiteľovi. Rovnako bude potrebná fotokópia zdravotného preukazu pre novo prichádzajúce deti.

 

Čo si priniesť z domu:
papuče, pyžamo, náhradné oblečenie (pociká sa,vyleje na seba čaj, vodu, zašpiní sa), vankúšik (kto to potrebuje) a fľašu nápoja, ale nemusíte. V MŠ má každé dieťa pohár s vlastným znakom, z ktorého môže piť vodu, kedykoľvek je smädné. Fľaša, ak dieťa donesie, mala by byť označe osobitne, aby nedošlo k zámene, pretože podobných fliaš je veľa a menšie nie vždy rozpoznajú svoje.

 

Do všetkých vecí dieťaťa uveďte meno dieťaťa alebo iniciály jeho mena!

 

Tie deti, ktoré prichádzajú ráno do zbernej triedy na prízemí medzi 6:15 a 7:00 a ich trieda je na poschodí, nech majú aj dole + papuče, aby si papuče nemuseli nosiť sem a tam.
Deti, ktoré chodia do nadstavby, mali by mať batoh alebo nejakú malú tašku, lebo ak pôjdu popoludní von, môžu si tam dať veci.

 

Hračku do MŠ nosiť nemôžu, ale pre malých je dovolené na spanie,na čo sú zvyknuté, kým sa ich zdravotna situácia nezhorší.

 

Do materksej školy je zakázané nosiť jedlo!

 

Výnimku tvorí, ak dieťa má od lekára potvrdenie.

 

Žiadame vás, aby ste deti obliekali športovo, aby nebránilo pohybu v hre a pobyte vonku.

 

Pre deti môžu prísť od 11.45 do 12.00 , a popoludní od 15 do 17:00 popoludní.

Oznámenia