Tisztelt Érdeklődő!

Figyelem!
 A Szlovák Köztársaság Oktatási  Minisztériuma lehetővé teszi a fenntartóknak az óvodák, az alapiskola 1-5 osztályai és az iskolai klubok a megnyitását 2020.6.1-től.

 

Az oktatási miniszter ezen határozata alapján Szenc Város, mint ezen intézmények alapitója és fenntartója, közösen az intézményigazgatókkal eldönti – figyelembe véve a helyi körülményeket (a covid-19 terjedéslnek függvényében), a személyi, anyagi és területi feltételeket – hogy lehetséges-e és milyen feltételek mellett – az óvodák, az általános iskolák és az iskolai klubok megnyitása.

 

Ezekben a napokban kerül sor a felmérésekre a gyermekek törvényes képviselői körében, hogy milyen az igény a gyermekek elhelyezésével kapcsolatban az egyes intézményekben. A fenntartó szintúgy felméri a személyzeti feltételeket is a pedagógus- és nem pedagógus alalmazottaknál, figyelembe véve aminisztérium által kiadottott iránymutatásban rögzitetteket.

 

Hétfőn, 2020. május 25-én Szenc Város kiad egy rendeletet, amelyben meghatározza a fenntartásában lévő intézmények megnyitásának módját és mértékét.

Ezen információk a város ész egyes intézmények honlapján lesznek közzétéve.

Értesítések